Stone Romania

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Pardosely stone overlay produse Imprimare

 


HARDSTONE®  OVERLAY

HARDSTONE®  OVERLAY este un amestec uscat colorat gata pentru a fi utilizat; alcӑtuit din cuarț cu conținut de silice de 98,8%, ciment, pigmenți rezistenți la alcalinitatea cimentului, la raze ultraviolete și infraroșii, aditivi dispersivi, întӑritori, plastifianți și polimeri care permit aderarea produsului pe suporturile existente.

Fişe tehnice .pdf


STONE POLYMER

Este un polimer acrilic în soluție apoasӑ care este utilizat atât ca adeziv între suprafețele din beton și DECOWALL®, cât și pentru a creea o aderențӑ perfectӑ între o suprafațӑ din beton vechi și una din beton nou. De asemenea, STONE POLYMER este utilizat în sistemele STONE SPRAY și STONE OVERLAY în cantitate adecvatӑ pentru a contribui la o aderențӑ mai mare pe suport.

Fişe tehnice .pdf


LIQUID RELEASE

Este un produs lichid, transparent gata pentru a fi utilizat care se aplicӑ atât pe suprafața proaspӑtӑ a pardoselei STONE OVERLAY, a tencuielii DECOWALL® cât și pe matrițe pentru a forma o peliculӑ cu efect de dezlipire în procesul de stampare.

Fişe tehnice .pdf  

 

 SEALFLOOR 100

Este o rӑșinӑ pentru pardoseli din beton, formulatӑ special pentru a da o rezistențӑ excelentӑ împotriva agenților atmosferici, a apei, a înghețului, a fumurilor industriale de agresivitate medie (acide și bazice), a uleiurilor care nu conțin aditivi; contra mucegai, sӑruri, acizi diluați, soluții alcaline, raze infraroșii și ultraviolete. SEALFLOOR® 100 este o rӑșinӑ transparentӑ pe bazӑ de polimeri acrilici adecvatӑ pentru pardoseli și tencuieli, pardoseli industriale, pardoseli amprentate, pardoseli Stone Spray, pardoseli Stone Overlay și pardoseli acidificate.

 

Fişe tehnice .pdf   


ANTIQUED LIQUID

Este un produs pe bazӑ de rӑșini acrilice, diluant, mase inerte minerale; este indicat pentru a oferi un efect vechi pardoselei amprentate în grosime subțire STONE OVERLAY și a pardoselei din beton amprentat. Este utilizat în lucrӑrile (de exterior și de interior) unde nu se poate aplica produsul praf STONART®. Este disponibil în diferite culori.

Fişe tehnice .pdf  

 

 THINNER STONE

Is a misture of solvents particularly suitable to dilute the sealers Sealfloor 100 and Sealfloor Color.

 


 

Stone overlays produse

 

Matriţe

 

Catalog culori

 


You are here: Home Pardoseli Stone overlay

Certificate de calitate

Fişe tehnice

 

Pardoseli

tencuieli

detergenti

Catalog

Catalog produse