Stone Romania

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Pardoseli industriale produse Imprimare

 


TECOFLOOR
Este un praf întӑritor colorat, pentru pardoseli industriale, compus din nisip de siliciu cu curba granulometricӑ închisӑ, ciment, rӑșini, oxizi colorați rezistenți la raze ultraviolete și infraroșii, agenți de dispersie, aditivi pentru fluidificare și reducere a alcalinitӑții betonului. Este un produs gata preparat, întӑritor și colorant, ambalat în saci de 25 Kg. TECOFLOOR®  face suprafața betonului rezistentӑ la alunecare și frecare. La cerere este disponibil în 25 culori.


SEALFLOOR 100

Este o rӑșinӑ pentru pardoseli din beton, formulatӑ special pentru a da o rezistențӑ excelentӑ împotriva agenților atmosferici, a apei, a înghețului, a fumurilor industriale de agresivitate medie (acide și bazice), a uleiurilor care nu conțin aditivi; contra mucegai, sӑruri, acizi diluați, soluții alcaline, raze infraroșii și ultraviolete. SEALFLOOR® 100 este o rӑșinӑ transparentӑ pe bazӑ de polimeri acrilici adecvatӑ pentru pardoseli și tencuieli, pardoseli industriale, pardoseli amprentate, pardoseli Stone Spray, pardoseli Stone Overlay și pardoseli acidificate.

Fişe tehnice.pdf   


SEALFLOOR COLOR

Rӑșinӑ pentru protecție pe bazӑ de polimeri acrilici. Este un produs foarte rezistent la intemperii, fumuri industriale de bazӑ și acide, ulei, mucegai, raze ultraviolete și infraroșii, etc. Rezistențӑ medie la benzinӑ și solvenți. Produsul poate fi, de asemenea, furnizat cu caracteristici antiderapante. Este disponibil în orice culoare RAL.


POLISTONE

Este o rӑșinӑ poliuretanicӑ transparentӑ pentru pardoseli. POLISTONE TR 100 este un smalț transparent pentru pardoseli civile și industriale. Este adecvat pentru acele sectoare care trebuie sӑ îndeplineascӑ cerințe stricte pentru persoane și rezistențe chimice cum ar fi pardoseli industriale și civile, fabrici de conserve, industria chimicӑ și farmaceuticӑ, spitale, școli, cantine, magazine.

Fişe tehnice .pdf  THINNER STONE

Is a misture of solvents particularly suitable to dilute the sealers Sealfloor 100 and Sealfloor Color.POLYPROPYLENE FIBERS

Poliprophylens filaments at elevated molecular weight; the fibers to appear a regular and uniform aspect , without ramifications and fibrillations. The nominal diameter is around 18 micron, the weight is of 2,2 gr for 10 km of single filament ( around 150.000.000 of fibers by 18mm in one bag by 600gr). The Fibercem is very strong to acids and to alkali, is perfectly stable to ultraviolet rays, to bacteria and muffs; have a good adhesion to cement thanks to chemical bonds that develop.

Fişe tehnice.pdf   


STONE POLYMER

Este un polimer acrilic în soluție apoasӑ care este utilizat atât ca adeziv între suprafețele din beton și DECOWALL®, cât și pentru a creea o aderențӑ perfectӑ între o suprafațӑ din beton vechi și una din beton nou. De asemenea, STONE POLYMER este utilizat în sistemele STONE SPRAY și STONE OVERLAY în cantitate adecvatӑ pentru a contribui la o aderențӑ mai mare pe suport.

Fişe tehnice.pdf    

NEOPRENE JOINT FILLER


 

Pardoseli industriale produse

 

Catalog culori

 


You are here: Home Pardoseli industriale

Certificate de calitate

Fişe tehnice

 

Pardoseli

tencuieli

detergenti

Catalog

Catalog produse