Stone Romania

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Pardoseli amprentate produse - Imprimare

 

HARDSTONE®  - colorant întӑritor
HARDSTONE®  - amestec uscat colorat, gata pentru a fi folosit; este alcătuit din cuarț cu conținut de silice de 98,8% în curbă granulometrică bine determinată și închisă; ciment, pigmenți rezistenți la raze infraroșii și ultraviolete și la alcalinitatea betonului; aditivi dispersanți, întӑritori și plastifianți.


 

Fişe tehnice .pdf


STONART®

STONART®  este un produs gata pentru a fi utilizat, colorat care este distribuit pe suprafața betonului, dupӑ ce a folosit HARDSTONE®, pentru a forma o peliculӑ împotriva lipirii betonului proaspӑt de matrițe.

SEALFLOOR® 100

Este o rӑșinӑ pentru pardoseli din beton, formulatӑ special pentru a da o rezistențӑ excelentӑ împotriva agenților atmosferici, a apei, a înghețului, a fumurilor industriale de agresivitate medie (acide și bazice), a uleiurilor care nu conțin aditivi; contra mucegai, sӑruri, acizi diluați, soluții alcaline, raze infraroșii și ultraviolete. SEALFLOOR® 100 este o rӑșinӑ transparentӑ pe bazӑ de polimeri acrilici adecvatӑ pentru pardoseli și tencuieli, pardoseli industriale, pardoseli amprentate, pardoseli Stone Spray, pardoseli Stone Overlay și pardoseli acidificate.


ANTISLIP
Pulbere cu granulometria determinatӑ; se amestecӑ cu SEALFLOOR® 100 pentru a obține o pardosealӑ antiderapantӑ.

 

 


THINNER STONE
Is a misture of solvents particularly suitable to dilute the sealers Sealfloor 100 and Sealfloor Color.


POLYPROPYLENE FIBERS
Poliprophylens filaments at elevated molecular weight; the fibers to appear a regular and uniform aspect , without ramifications and fibrillations. The nominal diameter is around 18 micron, the weight is of 2,2 gr for 10 km of single filament ( around 150.000.000 of fibers by 18mm in one bag by 600gr). The Fibercem is very strong to acids and to alkali, is perfectly stable to ultraviolet rays, to bacteria and muffs; have a good adhesion to cement thanks to chemical bonds that develop.

 
You are here: Home Produse beton imprimat

Certificate de calitate

Fişe tehnice

 

Pardoseli

tencuieli

detergenti

Catalog

Catalog produse