Stone Romania

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Beton amprentat Imprimare
Beton amprentat

În anul 1998, Stone România a introdus pe piaţa românească, pardoseala din beton amprentat, devenind în scurt timp societatea leader în sector.

Cum se creează o pardoseală din beton amprentat?

Este foarte simplu: o suprafaţă din beton corect executată, cuprinde un sistem testat de aditivi, coloranţi, sigilanţi toate aceste produse sunt fabricate de Stone Internaţional, care conduc la realizarea unei pardoseli finale cu caracteristici extraordinare.
Pardoselile noastre nu au nevoie de întreţinere, sunt rezistente la agenţi atmosferici, la raze UV şi la diferenţe de temperatură, sunt antipraf, antimucegai, antialunecare, impermeabile, rezistente la uleiuri si grăsimi.

Ce puteţi realiza cu o pardoseală amprentată?

Tot ceea ce va trece prin minte, atât ca pardoseală de exterior cât si de interior! Trotuare, străzi, curţi, străduţe, zone deschise, centre sportive, rampe, garaje, parcări, terase, renovări de centre istorice, pasarele, borduri de piscine.

Numeroasa gamă de modele si de culori, face din pardoseala  amprentată soluţia ideală necesităţilor voastre.

Pardoselile stampate se pot realiza şi pe o suprafaţă de beton deja existent cu o grosime minimă de 7mm până la 25mm folosind sistemul STONE OVERLAY.

 

Pardoseli amprentate produse

 

Faze de lucru

 

Matriţe

 

Catalog culori

 


You are here: Home Pardoseli Beton amprentat

Certificate de calitate

Fişe tehnice

 

Pardoseli

tencuieli

detergenti

Catalog

Catalog produse